A Sonova Hungary Kft., a Pesti Magyar Színház és jómagam közreműködésével létrejött megállapodás alapján a Pesti Magyar Színházban 2019 április 29.-től hivatalosan is megkezdődött a Phonak Roger okosmikrofon rendszerének tesztidőszaka, ami lehetővé teszi nekünk, nagyothallók számára, hogy az előadáson elhangzott beszéd közvetlenül vezeték nélkül eljusson hallókészülékeinkbe gyártó független módon.

A színház a színpadhoz egészen közel, középen biztosít fenntartott helyeket a legjobb rálátással számunkra. Azért, hogy akinek szüksége van rá a jobb beszédértéshez a szájról olvasásra is az elhangzottak mellett, ennek ne legyen akadálya! 🙂 További kedvezmény, hogy annak ellenére, hogy a legdrágább helyeket tartják fenn, féláron hozzájuthatunk! 🙂

A színházi nyári szünetet követően ősszel folytatjuk.

FONTOS: Az alábbi linken tudtok a színház honlapján előzetesen regisztrálni azért, hogy az előadás előtt a szakképzett személyzet át tudja adni az akadálymentesítéshez szükséges eszközt Nektek. (További részleteket a válasz e-mailben kapjátok meg.) Egy rövid bemutató videót is találtok ott, ami egyben használati utasítás is hozzá!

A színház nemsokára még több információt fog közölni a honlapján. A tapasztalatok alapján további fejlesztések, finomhangolások és fejlemények is várhatók, erről is be fogok számolni. Miután részt vettem a telepítési, tesztelési folyamatban és abban is, hogy ez létrejöhessen, számítok a véleményetekre, a visszajelzésekre!
GYERTEK!

Lásd a színház honlapján a részleteket.

Blog